Завршен је Копаоник бизнис форум 2012

27.11.17

Јача сарадња Савеза економиста Србије и Удружења економиста РС - У плану заједнички пројекти

Савез економиста Србије и Удружење економиста Републике Српске потписали су у петак (24. новембра 2017. године) у Београду Меморандум о сарадњи, чиме ће се интензивирати заједничко деловање два струковна удружења.

Меморандумом који су потписали председник Савеза економиста Србије Александар Влаховић и извршни директор Удружења економиста РС Саша Грабовац, предвиђа се јачање сарадње два удружења са циљем бржег развоја економија Републике Српске и Србије, наводи се у саопштењу.

Меморандум предвиђа организацију заједничких догађаја као што су конференције, семинари, форуми, али и израду заједничких развојних пројеката и стручних публикација из области економије, као и сарадњу са привредом.

Погледајте објављен текст на сајту овде.

02.11.17

Прослава јубилеја

Свечаним програмом и вечером у хотелу Hyatt Regency Београд, Савез економиста Србије (СЕС) обележио је 70 година успешног рада. Генерације економских теоретичара и практичара су дале свој допринос развоју организације. У свом вишедеценијском трајању чланови СЕС-а су перманентно били и јесу посвећени основној мисији: развоју и популаризацији економске науке и струке, активностима на унапредјењу квалитета корпоративног и јавног управљања, унапређењу привредног система, регулативе и економске политике, активностима на побољшању конкурентности и афирмацији етичког понашања у економском одлучивању.

Прочитајте целу вест
13.09.17

Резултати конкурса за израду јубиларног логотипа

Изабран је јубиларан логотип поводом обележавања 70 година постојања Савеза економста Србије.
На конкурсу који је био објављен на нашем  сајту учествовао је велики број младих дизајнера и креативних студената. На нашу адресу пристигао је велики број квалитетних предлога. Захваљујемо се младим уметницима који су учествовали на дизајнерском конкурсу.

Задовољство нам је да вам представимо победничко решење које је урадио Јован Ердељан, студент Факултету за медије и комуникације  у Београду.Преузмите .pdf верзију логотипа

Strana:  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  >>  kraj
Samit ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava regiona
Kopaonik 2018
Партнер
Mastercard
Генерални спонзори
NLB
Blinking

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
11070 Нови Београд
Добрињска 11
11000 Београд
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs