Завршен је Копаоник бизнис форум 2012

04.02.18

Копаоник бизнис форум 2018 - нови сајт

Почиње са радом нови сајт посвећен Копаоник бизнис форуму 2018 на коме можете добити све информације о програму, регистрацији учесника и говорницима на предстојећем форуму.
Посетите www.kopaonikbusinessforum.rs

18.01.18

Предавање: Економија и политика за остварење циљева одрживог развоја

Савез економиста Србије угостио је проф. Иву Шлауса, почасног председника Светске академије уметности и науке и почасног члана Римског клуба. Проф. Иво Шлаус одржао је предавање на тему Економија и политика за остварење циљева одрживог развоја. Предавању су присуствовали чланови Председништва Савеза економиста Србије, Удружења корпоративних директора Србије и Српске подружнице Римског клуба.

Скуп су отворили домаћини и председници поменутих организација г. Александар Влаховић, проф. Драган Дјуричин и др Небојша Нешковић.

Преузмите презентацију проф. Шлауса

Погледајте галерију слика
15.12.17

Додела Повеље за изузетност

У присуству великог броја чланова и пријатеља Савеза економиста Србије и Удружења корпоративних директора Србије, у четвртак  14.12.2017. године, на традиционалном годишњем коктелу уприличена је додела Повеље за изузетност  - проф. Јовану Ранковићу, редовном професору Економског факултета у пензији и члану Председништва Савеза економиста Србије, за изузетан допринос у области економске теорије и политике и г. Миодрагу Костићу, председнику МК групе, за изузетан допринос у области пословне економије и менаџмента. Поред награђених, присутнима су се обратили г. Александар Влаховић, председник Савеза економиста Србије, проф. Јуриј Бајец, председник Комисије за верификацију достигнућа економске науке и струке и члан Председништва Савеза економиста Србије и проф. Драган Ђуричин, председник Удружења корпоративних директора Србије.

Почев од 2010. године Савез економиста Србије додељује Повеље за изузетност великанима српске економске и привредне сцене. У протеклом периоду Повеља за изузетан допринос у области економске теорије додељена је: проф. Љубомир Маџару, проф. Љубиши Адамовићу, проф. Николи Стевановићу, проф. Павлу Петровићу и проф. Јурију Бајецу, проф. Душану Вујовићу и проф. Мирољубу Лабусу док је Повеља за изузетан допринос у области пословне економије и менаџмента уручена: Николи Павичићу, Драгољубу Вукадиновићу, Слободану Петровићу, проф. Момчилу Милисављевићу, Радету Свилару, Мићи Мићићу и Миодрагу Бабићу.

Погледајте галерију слика
Strana:  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  >>  kraj
Samit ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava regiona
Kopaonik 2018
Партнер
Mastercard
Генерални спонзори
NLB
Blinking

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
11070 Нови Београд
Добрињска 11
11000 Београд
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs