Завршен је Копаоник бизнис форум 2012

14.07.15

Конференција о економији - Монтенегро 2015

Савез економиста Србије у сарадњи са Привредном комором Црне Горе и Савезом економиста Црне Горе организује регионалну Конференцију о економији која ће се одржати 22-23. октобра 2015. године у хотелу „Сплендид“ у Бечићима. Конференција је заједничка иницијатива поменутих организација, које годинама уназад успешно организују скупове у својим земљама - Копаоник бизнис форум и Конференција Економија Црне Горе.

Будући да је Европска Унија одредиште свих земаља региона које се налазе у различитим фазама процеса европских интеграција, а да она сама има бројне структурне проблеме који доводе до различитих погледа о наставку интеграција, с једне стране, као и да је регион велико тржиште и потенцијал за међусобну сарадњу и заједнички наступ на другим тржиштима, с друге стране, последично, Програмски одбор је предвидео да тема овогодишње конференције буде:
 

„Ефикасност приступања ЕУ и унапређење регионалне конкурентности“

Прочитајте целу вест
10.06.15

Одржано је традиционално Нишко саветовање економиста 2015

Традиционално Нишко саветовање економиста одржано је 5. јуна 2015. у организацији Савеза економиста Србије и Друштва економиста Ниша. Тема саветовања била је „Потенцијали за привредни раст и нове инвестиције у југоисточној Србији“. Саветовање је одржано у свечаној сали Економског факултета у Нишу.

Више информација можете добити на сајту Друштва економиста Ниша http://den.org.rs/novosti-drustvo-ekonomista-nisa/

Погледајте галерију слика
16.12.14

Додела повеље за изузетност

У понедељак 18. децембра, на свечаном коктелу коме су присуствовали чланови Предсдништва Савеза економиста Србије, чланови и кандидати Удружења корпоративних директора Србије, угледни гости и представници медија уприличена је свечана додела Повеље за изузетност, коју додељује Савез економиста Србије двојици великана економске и привредне сцене. Ове године, Повеља за изузетан допринос у области економске теорије и политике уручена је професору Јурију Бајецу, док је Повеља за изузетан допринос у области пословне економије и менаџмента додељена Радету Свилару, дугогосишњем директору Апатинске пиваре.

Погледајте галерију слика
Strana:  početak  <<  [21]  22  23
Samit ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava regiona
Kopaonik 2018
Партнер
Mastercard
Генерални спонзори
NLB
Blinking

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
11070 Нови Београд
Добрињска 11
11000 Београд
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs