Завршен је Копаоник бизнис форум 2012

16.12.14

Додела повеље за изузетност

У понедељак 18. децембра, на свечаном коктелу коме су присуствовали чланови Предсдништва Савеза економиста Србије, чланови и кандидати Удружења корпоративних директора Србије, угледни гости и представници медија уприличена је свечана додела Повеље за изузетност, коју додељује Савез економиста Србије двојици великана економске и привредне сцене. Ове године, Повеља за изузетан допринос у области економске теорије и политике уручена је професору Јурију Бајецу, док је Повеља за изузетан допринос у области пословне економије и менаџмента додељена Радету Свилару, дугогосишњем директору Апатинске пиваре.

Погледајте галерију слика
28.11.14

Споразум o међусобној сарадњи СЕС-а и Савеза економиста Црне Горе

Председник СЕС-а Александар Влаховић се сусрео са председником Савеза економиста Црне Горе, проф. Сашом Поповићем и председником Привредне коморе Црне Горе, Велимиром Мијушковићем.  Тема састанка је била планирање будуће сарадње која би се реализовала у организацији заједничких скупова, учешћа на различитим стручним окупљањима у организацији Коморе и Савеза појединачно, размена информација и анализа које се раде унутар ових асоцијација са намером унапређења економске теорије и праксе на овим просторима.

Прочитајте целу вест
03.09.14

Посета делегације Народна банке Србије

Председништво СЕС-а 3. септембра угостило је делегацију Народне банке Србије (НБС) на челу са гувернером др Јоргованком Табаковић. На конференцији за новинаре после састанка гувернера и њених сарадника са представницима СЕС-а, др Табаковић је изјавила да је разговор вођен о питањима као што су незапосленост, дугови и инфлација. Постигнута је сагласност да је за финансијску стабилност у земљи неопходна координација фискалне и монетарне политике, са јасно подељеним надлежностима. Гувернер НБС је истакла да је недовољна кредитна активност банака највећим делом последица недостатка тражње, односно немогућности привреде да планира дугорочне набавке и производњу. Зато ће НБС наставити да чини оно што је њен основни посао, да одржава стабилност цена и финансијског система јер је то у највећој мери доприноси финансијској консолидацији, реализацији планова запошљавања, стабилизацији и одрживости јавног дуга.

Прочитајте целу вест
Strana:  početak  <<  [21]  22  23
Samit ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava regiona
Kopaonik 2018
Партнер
Mastercard
Генерални спонзори
NLB
Blinking

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
11070 Нови Београд
Добрињска 11
11000 Београд
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs