Завршен је Копаоник бизнис форум 2012

02.11.17

Прослава јубилеја

Свечаним програмом и вечером у хотелу Hyatt Regency Београд, Савез економиста Србије (СЕС) обележио је 70 година успешног рада. Генерације економских теоретичара и практичара су дале свој допринос развоју организације. У свом вишедеценијском трајању чланови СЕС-а су перманентно били и јесу посвећени основној мисији: развоју и популаризацији економске науке и струке, активностима на унапредјењу квалитета корпоративног и јавног управљања, унапређењу привредног система, регулативе и економске политике, активностима на побољшању конкурентности и афирмацији етичког понашања у економском одлучивању.

Прочитајте целу вест
13.09.17

Резултати конкурса за израду јубиларног логотипа

Изабран је јубиларан логотип поводом обележавања 70 година постојања Савеза економста Србије.
На конкурсу који је био објављен на нашем  сајту учествовао је велики број младих дизајнера и креативних студената. На нашу адресу пристигао је велики број квалитетних предлога. Захваљујемо се младим уметницима који су учествовали на дизајнерском конкурсу.

Задовољство нам је да вам представимо победничко решење које је урадио Јован Ердељан, студент Факултету за медије и комуникације  у Београду.Преузмите .pdf верзију логотипа

03.08.17

Конкурс за дизајн логотипа поводом 70. годишњице Савеза економиста Србије

Савез економиста Србије 2017. године свечано обележава своју 70. годишњицу и, тим поводом, позива студенте да доставе предлоге пригодног - јубиларног логотипа.

Право учешћа на овом конкурсу имају студенти основних, мастер и докторских студија свих уметничких факултета са територије Републике Србије.

Решење јубиларног логотипа треба да да садржи ознаке јубилеја и да буде засновано на постојећем логотипу Савеза економиста Србије, који учесници конкурса могу да преузму са http://ses.org.rs/upload/logo-SES.pdf

Своје предлоге јубиларног логотипа, у векторском формату, учесници Конкурса треба да пошаљу на konkurs@ses.org.rs најкасније до 28.08.2017. године, заједно са основним подацима (име и презиме, датум рођења, број телефона, e.mail адреса, факултет и година студија). На овај конкурс сваки учесник може да достави један или више предлога јубиларног логотипа.

Логотип који ће бити примењиван на јубилеју прилагођеним промотивним материјалима Савеза економиста Србије, одабраће жири, чији ће чланови ће бити: Марко Лађушић, редовни професор Факултета примењених уметности у Београду, дизајнер Бојан Антуновић, као и Драгијана Радоњић Петровић и Светлана Кисић Зајченко у име Савеза економиста Србије.

Аутор чији логотип буде одабрао жири, биће о избору обавештен лично, а његово име биће објављено до 10.09.2017. године и на сајту Савеза економиста Србије www.ses.org.rs

Аутор одабраног јубиларног логотипа биће награђен нето износом од 25.000 динара, који ће бити исплаћен до 15.09.2017. године.

Сваки учесник Конкурса сагласан је да, уколико његов предлог јубиларног логотипа буде одабран и награђен износом наведем у претходном пасусу, дозвољава употребу свог решења тог логотипа на свим штампаним и промотивним материјалима које Савез економиста Србије буде радио поводом 70. годишњице, и то без додатне надокнаде.

Информације о Савезу економиста Србије доступне су на сајту www.ses.org.rs , а за додатне информације учесници Конкурса могу да се обрате на маил konkurs@ses.org.rs или на тел. 011 2644 980 (особе за контакт: Ана Јурић и Весна Мирковић).

Strana:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  >>  kraj
Samit ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava regiona
Kopaonik 2018
Партнер
Mastercard
Генерални спонзори
NLB
Blinking

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
11070 Нови Београд
Добрињска 11
11000 Београд
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs