Савез економиста Србије

19.12.18

Додела Повеље за изузетност

У уторак 18. децембра 2018. године, у присуству великог броја чланова и пријатеља Савеза економиста Србије, на традиционалном годишњем коктелу уприличена је додела Повеље за изузетност  - проф. Кости Јосифидису, редовном професору Економског факултета у Суботици, Универзитета у Новом Саду, за изузетан допринос у области економске теорије и политике и госпођи Драгињи Ђурић, председници Извршног одбора Banca Intesa, за изузетан допринос у области пословне економије и менаџмента. 

Почев од 2010. године Савез економиста Србије додељује Повеље за изузетност великанима српске економске и привредне сцене. У протеклом периоду Повеља за изузетан допринос у области економске теорије и политике додељена је: проф. Љубомир Маџару, проф. Љубиши Адамовићу, проф. Николи Стевановићу, проф. Павлу Петровићу, проф. Јурију Бајецу, проф. Душану Вујовићу, проф. Мирољубу Лабусу и проф. Јовану Ранковићу, док је Повеља за изузетан допринос у области пословне економије и менаџмента уручена: Николи Павичићу, Драгољубу Вукадиновићу, Слободану Петровићу, проф. Момчилу Милисављевићу, Радету Свилару, Мићи Мићићу, Миодрагу Бабићу и Миодрагу Костићу.

Такође, уручене су и повеље најбољим студентима најбољим студентима реномираних факултета економије у Србији, којима је обезбеђено и бесплатно присуство на предстојећем Копаоник бизнис форуму, и то: Ани Петровић, Економски факултет Београд, Ани Пушици, Економски факултет Ниш, Јовани Симић, Економски факултет Крагујевац, Денис Куштеру, Економски факултет Суботица и Жељко Јојићу, ФЕФА.

Повратак на претходну страну
Samit ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava regiona
Kopaonik 2018
Партнер
Mastercard
Генерални спонзори
NLB
Blinking

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
11070 Нови Београд
Добрињска 11
11000 Београд
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs