Савез економиста Србије

07.11.18

ТРАДИЦИОНАЛНО НИШКО САВЕТОВАЊЕ ЕКОНОМИСТА 2018.

’’Напредне технологије у функцији економског развоја’’

Друштво економиста Ниша у сарадњи са Савезом економиста Србије је успешно организовало традиционално Нишко саветовање економиста 7. новембра 2018. године у Официрском дому у Нишу. Саветовање је по други пут одржано у оквиру Форума напредних технологија, значајне тродневне манифестације у организацији Града Ниша и Канцеларије за локални економски развој и пројекте. Тема овогодишњег саветовања је била Напредне технологије у функцији економског развоја. Саставни део програма био је и VIII ИKТ Форум.

Скуп су отворили Дарко Булатовић, градоначелник Ниша и Небојша Гарић, директор за ИТ Привредне коморе Србије. Професор др Бобан Стојановић, председник Друштва економиста Ниша одржао је поздравни говор, представио програм скупа и указао на његов значај за Град Ниш, регион Јужне и Источне Србије и читаву Србију.


Уводно излагање на тему Преглед макроекономског стања Србије одржао је г. Александар Влаховић, председник Савеза економиста Србије.

Након садржајне дискусије на панелима одржан је VIII ИKТ Форум током којег су одржане презентације компанија Телеком Србија и Сименс пословна решења.

Интересовање медија, стручне и шире јавности за скуп је било значајно, о чему говори и велика посећеност током целодневног програма Саветовања. Имајући у виду огранизациони и програмски концепт скупа, утиске и позитивне коментаре учесника, као и медијску подршку, Саветовање је оцењено као веома успешно.

Agenda

Повратак на претходну страну
Samit ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava regiona
Kopaonik 2018
Партнер
Mastercard
Генерални спонзори
NLB
Blinking

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
11070 Нови Београд
Добрињска 11
11000 Београд
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs