Савез економиста Србије

21.09.18

22. Конгрес Савеза рачуновођа и ревизора Републике Српске

У Бања Врућица од 19. до 21. септембра 2018.  године се одржао 22. Конгрес Савеза рачуновођа и ревизора Републике Српске  под називом:

ЧЕТВРТА ТЕХНОЛОШКА РЕВОЛУЦИЈА

ИЗАЗОВ ИЛИ ПРИЈЕТЊА

ЗА РАЧУНОВОДСТВЕНУ И РЕВИЗОРСКУ ПРОФЕСИЈУ


у оквиру три тематске целине:

•             Принцип сталности пословања као основа финансијског извештавања 

•             Утицај дигиталних иновација на рачуноводство, интерну и екстерну ревизију  и кредибилитет финансијских извештаја

•             Изазови, трендови и перспективе савремених финансија и банкарства

Учесници Конгреса имали су прилику да се упознају са EcoOne пословним информационим системом, који представља прави одговор на изазове са којима се сусрећу предузећа у процесу дигиталне трансформације у свакодневном пословања.


Дигитална трансформација пословања постаје саставни дио савременог пословања данас на глобалном нивоу, а питање успешности њеног спровођења даје меру општег пословног успеха организације у садашњем тренутку, још важније у будућности која је претежно дефинисана трендовима развоја дигиталних технологија.

Савез економиста Србије и Савез рачуновођа и ревизора Републике Српске су потписали Меморандум о сарадњи са циљем проширења успешне сарадње а посебно у организацији Међународног симпозијума о корпоративном управљању који се традиционално одржава у Бањи Врућици. Меморандум су потписали проф. Новак Кондић, генерални секретар Савез рачуновођа и ревизора Републике Српске  и г. Александар Влаховић, председник Савеза економиста Србије.

Повратак на претходну страну
Samit ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava regiona
Kopaonik 2018
Партнер
Mastercard
Генерални спонзори
NLB
Blinking

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
11070 Нови Београд
Добрињска 11
11000 Београд
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs