Савез економиста Србије

30.05.18

13. Међународни симпозијум о корпоративном управљању

Часопис Финрар у сарадњи са Економским факултетом у Бањој Луци уз подршку Савез рачуновођа и ревизора Републике Српске организовало је 13. Међународни симпозијум о корпоративном управљању под називом: "ДИГИТАЛНА ЕКОНОМИЈА - Покретач будућег економског раста", који је  одржан у Бањи Врућици од 16 - 18. маја 2018. године.

Међународни симпозијум о корпоративном управљању окупља најпризнатије ауторитете из области економије и права са простора бивше Југославије. Своје радове на симпозијуму излажу професори са економских и правних факултета у Београду, Бањалуци, Источном Сарајеву, Сарајеву, Љубљани, Загребу, Подгорици, Марибору као и експерти из економских института и великих компанија из региона. Највећи број учесника су представници великих и најзначајнијих предузећа из Босне и Херцеговине али и Србије и Хрватске. Структуру учесника симпозијума чине топ менаџери, руководиоци правних служби, финансијски директори, учесници на тржишту капитала, представници надзорних и управних одбора као и одбора за ревизију те рачуновође и ревизори. Симпозијум се бави актуелним питањима из области пословне економије, јавних финансија, рачуноводства и ревизије, те стицање нових спознаја, размјена искустава и остваривање сарадње у заједничком интересу свих учесника.

Представници СЕС-а су као и сваке године активно учествовали у раду симпозијума, а од следеће године ће се прикључити и његовој организацији.

Повратак на претходну страну
Samit ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava regiona
Kopaonik 2018
Партнер
Mastercard
Генерални спонзори
NLB
Blinking

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
11070 Нови Београд
Добрињска 11
11000 Београд
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs