Савез економиста Србије

24.04.17

Vienna Economic Talks – Belgrade Meeting 2017

Савез економиста Србије и Vienna Economic Forum под покровитељством председника Европске комисије Jean-Claude Junckera-a организују Vienna Economic Talks – Belgrade Meeting 2017. Конференција ће се одржати 21-22. маја 2017. у Привредној комори Србије. Након регистрације и прве вечерње сесије, биће уприличен коктел добродошлице у хотелу Метропол. На скупу који промовише регионалну сарадњу и европску орјентацију Србије очекује се присуство високих званичника Владе, премијера, као и водећих представника привредног окружења.

Vienna Economic Forum је основан 2004. године са циљем популаризације и промоције инвестиционих могућности и привредне сарадње између земаља и територија које се налазе у региону од Јадранског до Црног мора (Албанија, Босна и Херцеговина, Бугарска, Хрватска, Македонија, Молдавија, Црна Гора, Словенија, Турска, Украјина и Косово) са седиштем у Бечу. Идеју Dr. Elene Kircheve, амбасадора Бугарске у Бечу, подржале су најреспектабилније компаније и предузетници у Аустрији. Од свог оснивања Vienna Economic Forum је организовао велики број конференција у Букурешту, Београду, Охриду, Истанбулу, Бечићима, Тирани и другим градовима под покровитељством премијера земаља домаћина. Председник ове угледне организације је Dr. Erhard Busek, бивши аустријски вицеканцелар и специјални координарор Пакта за стабилност југоисточне Европе.

Програм форума
Видео материјал с форума

Повратак на претходну страну
Kopaonik 2018

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
Добрињска 11
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs

Партнер Форума

Mastercard

Златни спонзори

Postanska StedionicaEurobankINPAdvokatska kancelarija Aleksić

Сребрни спонзори

UOSRegionalni savet za saradnjuMK GroupBisnodeSberbank

 

Спонзори

Wiener StädtischeBanca IntesaTelekomAIK bankaDDOR Novi SadDelhaizeErste bankE&YSagaVojvodjanska banka - OTP banka Radijus VektorNetCastRocheEnergoprojekt

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Triglav osiguranjeIKEATelenorNBGP Properites-Crowne PlazaAddiko BankSAS InstituteHuawei

Медијски партнери

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NIN

Пријатељи

Raiffeisen FutureUniqa osiguranjePWCPrivrednikGenerali osiguranjeMedigroupBTANevskiAKS Fleet