Савез економиста Србије

14.07.15

Конференција о економији - Монтенегро 2015

Савез економиста Србије у сарадњи са Привредном комором Црне Горе и Савезом економиста Црне Горе организује регионалну Конференцију о економији која ће се одржати 22-23. октобра 2015. године у хотелу „Сплендид“ у Бечићима. Конференција је заједничка иницијатива поменутих организација, које годинама уназад успешно организују скупове у својим земљама - Копаоник бизнис форум и Конференција Економија Црне Горе.

Будући да је Европска Унија одредиште свих земаља региона које се налазе у различитим фазама процеса европских интеграција, а да она сама има бројне структурне проблеме који доводе до различитих погледа о наставку интеграција, с једне стране, као и да је регион велико тржиште и потенцијал за међусобну сарадњу и заједнички наступ на другим тржиштима, с друге стране, последично, Програмски одбор је предвидео да тема овогодишње конференције буде:
 

„Ефикасност приступања ЕУ и унапређење регионалне конкурентности“

На скупу се очекује око 400 учесника из региона, најважнијих креатора економске политике,  представника међународних организација, најеминентнијих представника економске струке, менаџера најуспешнијих домаћих и страних компанија и банака, као и представника најзначајнијих асоцијација привредника и страних инвеститора. Учешће на конференцији потврдили су највиши званичници Владе Србије и Црне Горе, као и председници влада који су уједно и покровитељи овог значајног регионалног догађаја.

Повратак на претходну страну
Samit ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava regiona
Kopaonik 2018
Партнер
Mastercard
Генерални спонзори
NLB
Blinking

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
11070 Нови Београд
Добрињска 11
11000 Београд
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs