Председништво Савеза економиста Србије

Драган Шаговновић

Драган ШаговновићДраган Шаговновић је генерални директор Економског института. Током свог досадашњег радног века проведеног у Економском институту, био је на позицијама истраживача приправника, истраживача, директора Центра за консалтинг, извршног директора и вршиоца дужности директора. Био је ангажован на преко 200 различитих пројеката. У време мандата Драгана Шаговновића као директора консалтинга, Институт се вратио на место водеће српске консултантске институције. Као извршни директор, наставио рад на консултантским пословима и започео обнову и реструктурирање научног потенцијала Економског института. Као генерални директор, настоји да Економски институт афирмише као српски развојни институт.

Саветник је директора компаније Силбо, једног од највећих дистрибутера прехрамбених производа у Србији и члан Надзорног одбора Индустрије прецизне механике.

Члан је Председништва Савеза економиста Србије. Члан је Удружења корпоративних директора Србије и Српске асоцијације менаџера. Члан је Редакционог савета научног часописа „Известия“ Волгоградског државног аграрног универзитета.

Објавио је више стручних радова и активно учествовао у раду бројних домаћих и међународних конференција.

Никада није био члан ниједне политичке партије, нити запослен у јавном сектору.

Повратак на претходну страну

Колективни чланови

Списак колективних чланова

Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
11070 Нови Београд
Добрињска 11
11000 Београд
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs