Завршен је Копаоник бизнис форум 2012

10.10.16

Свечано отворен Форум младих лидера Србије

Коктелом добродошлице и поздравним говором директорке Бизнис инфо групе Биљане Степановић и председника Савеза економиста Србије Александра Влаховића вечерас је на Сребрном језеру почео Форум младих лидера Србије.

На том скупу ће више од 100 младих, успешних и амбициозних људи имати прилику да чују искуство најбољих српских привредника и могућност да остваре важне контакте како би једног дана управо они водили Србију и управљали њеном економијом, културом, образовним системом, науком...
ма.

Прочитајте целу вест
10.08.16

Forum mladih lidera Srbije - YES!

Youth.Energy.Success.
7-9. oktobar 2016. godine
Srebrno jezero, Hotel Danubia ParkKoji pod pokroviteljstvom Kopaonik biznis foruma organizuju
Savez ekonomista Srbije i Business Info Group

Cilj Foruma je da okupi 100 mladih lidera iz oblasti biznisa, nauke, društvenog aktivizma, obrazovanja, novih tehnologija, javnog života, kako bi se podstakao profesionalni razvoj i usavršavanje mladih, budućih nosilaca društvenog i privrednog razvoja  Srbije.

Ovaj trodnevni događaj okupiće i eminentne privrednike, mlade preduzetnike, istaknute javne ličnosti iz različitih oblasti, predstavnike medija.

Sve informacije o forumu (program, registracija i uslovi), dostupne su na sajtu BIG – Buduće konferencije


11.03.16

Завршен 23. Копаоник бизнис форум

Последњег дана Копаоник бизнис форума, председник Савеза економиста Србије (СЕС) Александар Влаховић истакао је да су главне поруке да без структурних реформи не може да се изгради трајно одржив привредни раст, односно одржива привреда Србије.

Влаховић је нагласио да је тема Форума била како елиминисати "пукотине система" и да су у складу с тим закључци су да је неопходно елиминисати структурни дефицит.

"У овој и наредној години, када је у питању економска агенда владе, кључне мере морају бити усмерене на повећање ефикасности државне управе - рационализацију броја запослених, смањење удела трошкова државне управе у БДП-у. Мора се завршити посао на реструктуирању великих јавних предузећа, јер она не могу више да оптерећују буџет“, казао је Влаховић.

Прочитајте целу вест
Strana:  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  >>  kraj

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
Добрињска 11
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs

Спонзори Vienna Economic Talks форума

Wiener StädtischeAIK bankaErsteTriglavUNIQARaiffeisen bankVojvodjanska bankaSagaUniCredit BankEurobank