Завршен је Копаоник бизнис форум 2012

13.09.17

Резултати конкурса за израду јубиларног логотипа

Изабран је јубиларан логотип поводом обележавања 70 година постојања Савеза економста Србије.
На конкурсу који је био објављен на нашем  сајту учествовао је велики број младих дизајнера и креативних студената. На нашу адресу пристигао је велики број квалитетних предлога. Захваљујемо се младим уметницима који су учествовали на дизајнерском конкурсу.

Задовољство нам је да вам представимо победничко решење које је урадио Јован Ердељан, студент Факултету за медије и комуникације  у Београду.Преузмите .pdf верзију логотипа

03.08.17

Конкурс за дизајн логотипа поводом 70. годишњице Савеза економиста Србије

Савез економиста Србије 2017. године свечано обележава своју 70. годишњицу и, тим поводом, позива студенте да доставе предлоге пригодног - јубиларног логотипа.

Право учешћа на овом конкурсу имају студенти основних, мастер и докторских студија свих уметничких факултета са територије Републике Србије.

Решење јубиларног логотипа треба да да садржи ознаке јубилеја и да буде засновано на постојећем логотипу Савеза економиста Србије, који учесници конкурса могу да преузму са http://ses.org.rs/upload/logo-SES.pdf

Своје предлоге јубиларног логотипа, у векторском формату, учесници Конкурса треба да пошаљу на konkurs@ses.org.rs најкасније до 28.08.2017. године, заједно са основним подацима (име и презиме, датум рођења, број телефона, e.mail адреса, факултет и година студија). На овај конкурс сваки учесник може да достави један или више предлога јубиларног логотипа.

Логотип који ће бити примењиван на јубилеју прилагођеним промотивним материјалима Савеза економиста Србије, одабраће жири, чији ће чланови ће бити: Марко Лађушић, редовни професор Факултета примењених уметности у Београду, дизајнер Бојан Антуновић, као и Драгијана Радоњић Петровић и Светлана Кисић Зајченко у име Савеза економиста Србије.

Аутор чији логотип буде одабрао жири, биће о избору обавештен лично, а његово име биће објављено до 10.09.2017. године и на сајту Савеза економиста Србије www.ses.org.rs

Аутор одабраног јубиларног логотипа биће награђен нето износом од 25.000 динара, који ће бити исплаћен до 15.09.2017. године.

Сваки учесник Конкурса сагласан је да, уколико његов предлог јубиларног логотипа буде одабран и награђен износом наведем у претходном пасусу, дозвољава употребу свог решења тог логотипа на свим штампаним и промотивним материјалима које Савез економиста Србије буде радио поводом 70. годишњице, и то без додатне надокнаде.

Информације о Савезу економиста Србије доступне су на сајту www.ses.org.rs , а за додатне информације учесници Конкурса могу да се обрате на маил konkurs@ses.org.rs или на тел. 011 2644 980 (особе за контакт: Ана Јурић и Весна Мирковић).

14.06.17

Самит - Бечићи 2017

Магазин НИН, најтиражнији и најутицајнији недељник у Србији 16. и 17. јуна 2017. у Бечићима у хотелу „Сплендид“ организује традиционални, шести по реду Самит министара финансија, гувернера централних банака и директора пореских управа свих земаља региона на тему „Финансијска стабилност региона у новом глобалном окружењу“. Од ове године СЕС ће бити  институционални партнер овог значајног регионалног скупа. На скупу се очекују гувернери и министри финансија земаља региона, представници Светске алијансе за финансијску инклузију (АФИ), Светске банке, ЕБРД, централних банака, министарстава за рад и социјалну политику, компаније Mastercard и банака региона.

На дводневном скупу, гувернери централних банака дискутоваће о бољој координацији монетарне и фискалне политике, утицају квантитативних олакшица ЕБЦ, новој политици ФЕД-а,  инфлацији, проблематичним кредитима, каматним стопама, улози ММФ-а, као и бољој регионалној сарадњи. Неке од тема на панелу министара финансија биће ефекти фискалне консолидације и мере за стабилизацију јавних финансија, убрзање привредног раста, смањење јавног дуга, сива економија, уравнотежени буџет, утицај европских интеграција на јавне финансије региона, структурне реформе. На панелу посвећеном финансијској инклузији биће речи о глобалном партнерству за финансијску инклузију, принципима добре финансијске инклузије, новим технологијама, едукацији и заштити корисника финансијских услуга, новим финансијским производима, друштвено одговорном пословању.

Агенда самита

Strana:  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  >>  kraj
Kopaonik 2018
Партнер
Mastercard
Генерални спонзори
NLB
Blinking

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
11070 Нови Београд
Добрињска 11
11000 Београд
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs