Завршен је Копаоник бизнис форум 2012

05.12.17

XXV Копаоник бизнис форум

Савез економиста Србије и Удружење корпоративних директора Србије, у партнерству са компанијом Mastercard, организују XXV Копаоник бизнис форум. Овогодишњи форум биће одржан од 04-07. марта 2018. у Конгресном центру хотела Гранд на Копаонику. Ове године очекујемо преко 1500 учесника, уважених професора, државних званичника, чланова дипломатског кора, пословних људи, домаћих и страних инвеститора, представнике међународних финансијских организација. Последњих девет година концепцијски покровитељ форума је Председник Владе Републике Србије.

Централна тема Форума је:

BEYOND EXPANSIONARY AUSTERITY: What Serbia’s economy should do to transfigure fiscal stability into sustainable growth?

Програм форума, његова структура и листа учесника биће објављени до 15. децембра ове године на сајту Савеза економиста Србије www.ses.org.rs. Пријава учесника почиње 10. јануара 2018. године.

Као организатори Копаоник бизнис форума, желимо да одржавамо и негујемо сарадњу између релевантних учесника и на тај начин понудимо  интерактивну платформу у склопу које постоји дијалог, расправа, размена мишљења и ширење стручних знања. На крају Форума, презентоваћемо документ “Копаоник консензус”, који ће сублимирати најважније закључке тродневног рада и који ћемо упутити Влади Републике Србије и Народној банци Србије. То ће бити наш допринос креирању изводљивих и ефикасних политика у жељи да наставак економске транзиције Србије буде бржи и квалитетнији.

27.11.17

Јача сарадња Савеза економиста Србије и Удружења економиста РС - У плану заједнички пројекти

Савез економиста Србије и Удружење економиста Републике Српске потписали су у петак (24. новембра 2017. године) у Београду Меморандум о сарадњи, чиме ће се интензивирати заједничко деловање два струковна удружења.

Меморандумом који су потписали председник Савеза економиста Србије Александар Влаховић и извршни директор Удружења економиста РС Саша Грабовац, предвиђа се јачање сарадње два удружења са циљем бржег развоја економија Републике Српске и Србије, наводи се у саопштењу.

Меморандум предвиђа организацију заједничких догађаја као што су конференције, семинари, форуми, али и израду заједничких развојних пројеката и стручних публикација из области економије, као и сарадњу са привредом.

Погледајте објављен текст на сајту овде.

02.11.17

Прослава јубилеја

Свечаним програмом и вечером у хотелу Hyatt Regency Београд, Савез економиста Србије (СЕС) обележио је 70 година успешног рада. Генерације економских теоретичара и практичара су дале свој допринос развоју организације. У свом вишедеценијском трајању чланови СЕС-а су перманентно били и јесу посвећени основној мисији: развоју и популаризацији економске науке и струке, активностима на унапредјењу квалитета корпоративног и јавног управљања, унапређењу привредног система, регулативе и економске политике, активностима на побољшању конкурентности и афирмацији етичког понашања у економском одлучивању.

Прочитајте целу вест
Strana:  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  >>  kraj
Kopaonik 2018
Партнер
Mastercard
Генерални спонзори
NLB
Blinking

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
11070 Нови Београд
Добрињска 11
11000 Београд
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs