Завршен је Копаоник бизнис форум 2012

23.11.16

Сарадња са Бечким економским форумом

Бечки економски форум (ВЕФ) и Савез економиста Србије (СЕС) потписали су у понедељак 21. новембра 2016. године у Бечу Меморандум о сарадњи, који предвиђа организовање самита Београдски разговори следеће године у главном граду Србије. ВЕФ, који броји 14 чланица, препознао је СЕС као важног и значајног партнера у организацији овог догађаја. Сарадња са Бечким економским форумом представља корак даље у правцу регионализације активности СЕС-а, што је један од његових основних циљева.

10.10.16

Поглед са врха

Храброст, амбиција, вера у себе, знање - само су неке од особина које треба да поседује свако ко жели да постигне успех, а постављање и остваривање реалних циљева је прави пут ка томе, главна је порука данашњег завршног панела Форума младих лидера Србије на којем су говорили успешни привредници из реалног и банкарског сектора у Србији.

На панелу "Поглед с врха - визија и стратешке одлуке на путу до врха", на тродневном скупу који су организовали Савез економиста Србије и Бизнис инфо група, под покровитељством Копаоник бизнис форума, било је речи о матрици вредности у организацији компаније и управљању људима, како препознати таленте и унапредити способности будућих лидера...

Прочитајте целу вест
10.10.16

Друштвени активизам

Проблем нашег друштва jе размишљање да jе неко други крив и да систем треба да се побрине за наше потребе, а заправо jе потребно да променимо начин размишљања и ствар преузмемо у своjе руке, пошто jе и у Србиjи могуће направити резултат, поручио jе данас извршни директор EГЗИT фондациjе Иван Петровић на форуму младих лидера Србиjе.

Петровић jе оценио да, када би се енергиjа коjа се троши на кукање и плач, уложила на нешто конкретно, нико не би имао потребу да напушта државу у потрази за бољим животом. Oн jе као пример навео резултате истраживања из 2012. коjе jе показало да средњошколци као идоле виде народне певаче и криминалце, и да jе зато EГЗИT фондациjа понудила алтернативу кроз акциjу “Youth heroes” (млади хероjи).

Прочитајте целу вест
Strana:  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  >>  kraj

Српски економски весник

Нови број Cрпског економског весника

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
Добрињска 11
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs

Спонзори Vienna Economic Talks форума

Wiener StädtischeAIK bankaErsteTriglavUNIQARaiffeisen bankVojvodjanska bankaSagaUniCredit BankEurobank