Завршен је Копаоник бизнис форум 2012

23.02.17

Национална конференција о предузетништву у Крагујевцу

Одговоре на питање зашто у привредној структури Србије још увек доминира јавни сектор, када је у питању број запослених, када се зна се да је сектор малих и средњих предузећа мотор развоја једне националне економије, покушали су да пронађу угледни професори економских наука, представници релевантних институција, пословних удружења, привредници из Шумадије као учесници прве националне конференције “Како подстаћи предузетништво у Србији“ која је на иницијативу Друштва економиста Крагујевца одржана у хотелу “Ženeva Lux“.

Прочитајте целу вест
04.02.17

Најбоље из Србије 2016

Привредна комора Србије и Министарство трговине, туризма и телекомуникација доделили су признања најуспешнијим домаћим робним и корпоративним брендовима на завршној церемонији "Најбоље из Србије 2016". Признање је додељено у 25 категорија, међу којима су и нове - најуспешније увођење стартап предузећа, најбоља туристичка и најбоља привредна манифестација у функцији промоције Србије, као и награда жирија. Копаоник бизнис форум је добио признање за најбољу привредну манифестацију, а награду је примио председник Савеза економиста Србије Александар Влаховић.

Погледајте галерију слика
18.12.16

Додела Повеље за изузетност

Након седнице Председништва Савеза економиста Србије која је одржана у четвртак  15.12.2016., на свечаном коктелу уприличена је свечана додела Повеље за изузетност проф. Мирољубу Лабусу, редовном професору Правног факултета у Београду и члану Председништва, за изузетан допринос у области економске теорије и политике и г. Миодрагу Бабићу, председнику компаније БНМ и дугогодишњем директору Хемофарма, за изузетан допринос у области пословне економије и менаџмента.

Погледајте галерију слика
Strana:  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  >>  kraj

Српски економски весник

Нови број Cрпског економског весника

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
Добрињска 11
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs

Спонзори Vienna Economic Talks форума

Wiener StädtischeAIK bankaErsteTriglavUNIQARaiffeisen bankVojvodjanska bankaSagaUniCredit BankEurobank