Завршен је Копаоник бизнис форум 2012

03.12.15

Изборна скупштина Савеза економиста Србије

У среду 02. децембра 2015. одржана је Изборна скупштина Савеза економиста Србије (СЕС). За председника СЕС-а  поново је изабран Александар Влаховић. Такође, изабрани су нови чланови председништва:     
Атанасијевић Јасна, проф. Бајец Јуриј, проф. Бировљев Јелена, Царић Славко, проф. Цвјетићанин Данијел, Чупић Владимир, проф. Дабић Стојан, проф. Дјуричин Драган, Дјурић Драгиња, Јакопин Едвард, проф. Јосифидис Коста, проф. Кисић Светлана, проф. Лабус Мирољуб, проф. Лончар Драган, проф. Малинић Дејан, проф. Маровић Борис, Матић Оливера, проф. Пауновић Благоје, проф. Петковић Горан, проф. Питић Горан, Радоњић Петровић Драгијана, проф. Ранковић Јован, проф. Рикаловић Гојко, Ристановић Снежана, проф. Савић Небојша, Смиљанић Светлана, Спасојевић Топлица, проф. Станковић Љиљана, проф. Стевановић Никола, проф. Стојановић Бобан, Шаговновић Драган, проф. Шошкић Дејан, Табаковић Јоргованка, проф. Трбовић Ана, Узелац Вида, проф. Веселиновић Петар, Војновић Зоран, проф. Вучковић Владимир, проф. Вујачић Иван и проф. Вујовић Душан.

Прочитајте целу вест
27.10.15

Закључци и препоруке конференције

ЕФИКАСНОСТ ПРИСТУПАЊА ЕУ И УНАПРЕЂЕЊЕ РЕГИОНАЛНЕ КОНКУРЕНТНОСТИ

Хотел Сплендид - Будва, 22-23.10.2015.


УВОД

Дана 22. и 23. октобра 2015. године у Хотелу Спендид у Бечићима, одржана је пета Конференција о економији, Монтенегро 2015, која је ове године посвећена теми Ефикасност приступања ЕУ и унапређење регионалне конкурентности.

Конференцију су организовали Привредна комора Црне Горе, Савез економиста Србије и Савез економиста Црне Горе. Циљ организовања ове конференције био је да се понуди квалитетна платформа за регионални дијалог о постављеним темама, те да се након интензивних разговора сагледају изазови који стоје пред регионом Западног Балкана у процесу приступања ЕУ и понуде одговори на захтев за унапређењем регионалне конкурентности.

Уводно обраћање имао је председник Владе Црне Горе, г-дин Мило Ђукановић, а о постављеним темама говорили су министри, угледни економисти, домаћи и страни привредници, те представници међународниих организација. Конференцији је присуствовало више од 400 привредника и експерата из области економије из Црне  Горе, Србије и региона.

Прочитајте целу вест
15.10.15

Извештај за медије

Савез економиста Србије у сарадњи са Привредном комором Црне Горе и Савезом економиста Црне Горе организује регионалну Конференцију о економији која ће се одржати 22-23. октобра 2015. године у хотелу „Сплендид“ у Бечићима. Конференција је заједничка иницијатива поменутих организација, које годинама уназад успешно организују скупове у својим земљама - Копаоник бизнис форум и Конференција Економија Црне Горе.

Будући да је Европска Унија одредиште свих земаља региона које се налазе у различитим фазама процеса европских интеграција, а да она сама има бројне структурне проблеме који доводе до различитих погледа о наставку интеграција, с једне стране, као и да је регион велико тржиште и потенцијал за међусобну сарадњу и заједнички наступ на другим тржиштима, с друге стране, последично, Програмски одбор је предвидео да тема овогодишње конференције буде:

Прочитајте целу вест
Strana:  početak  <<  11  12  13  14  15  16  17  18  19  [20]  >>  kraj
Samit ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava regiona
Kopaonik 2018
Партнер
Mastercard
Генерални спонзори
NLB
Blinking

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
11070 Нови Београд
Добрињска 11
11000 Београд
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs