Завршен је Копаоник бизнис форум 2012

24.02.17

XXIV Копаоник бизнис форум

Савез економиста Србије и Удружење корпоративних директора Србије, у партнерству са компанијом Mastercard, организују XXIV Копаоник бизнис форум. Овогодишњи форум биће одржан од 07-09. марта 2017. у Конгресном центру хотела Гранд на Копаонику. Ове године очекујемо преко 1000 учесника, уважених професора, државних званичника, чланова дипломатског кора, пословних људи, домаћих и страних инвеститора, представнике међународних финансијских организација. Последњих осам година концепцијски покровитељ форума је Председник Владе Републике Србије.

Централна тема Форума је:

Програм реформи за Србију: шта се може научити из прошлости и решења за будућност

Програм форума, његова структура и листа учесника биће објављени до 20. децембра ове године на сајту Савеза економиста Србије www.ses.org.rs. Пријава учесника почиње 9. јануара 2017. године.
Као организатори Копаоник бизнис форума, желимо да одржавамо и негујемо сарадњу између релевантних учесника и на тај начин понудимо  интерактивну платформу у склопу које постоји дијалог, расправа, размена мишљења и ширење стручних знања. Форум тежи да буде истински празник за економисте, сајам идеја,  као и својеврсни годишњи реалитy цхецк за креаторе економских политика. На крају Форума, презентоваћемо документ “Копаоник консензус”, који ће сублимирати најважније закључке тродневног рада и који ћемо упутити Влади Републике Србије и Народној банци Србије. То ће бити наш допринос креирању изводљивих и ефикасних политика у жељи да наставак економске транзиције Србије буде бржи и квалитетнији.

23.02.17

Национална конференција о предузетништву у Крагујевцу

Одговоре на питање зашто у привредној структури Србије још увек доминира јавни сектор, када је у питању број запослених, када се зна се да је сектор малих и средњих предузећа мотор развоја једне националне економије, покушали су да пронађу угледни професори економских наука, представници релевантних институција, пословних удружења, привредници из Шумадије као учесници прве националне конференције “Како подстаћи предузетништво у Србији“ која је на иницијативу Друштва економиста Крагујевца одржана у хотелу “Ženeva Lux“.

Прочитајте целу вест
04.02.17

Најбоље из Србије 2016

Привредна комора Србије и Министарство трговине, туризма и телекомуникација доделили су признања најуспешнијим домаћим робним и корпоративним брендовима на завршној церемонији "Најбоље из Србије 2016". Признање је додељено у 25 категорија, међу којима су и нове - најуспешније увођење стартап предузећа, најбоља туристичка и најбоља привредна манифестација у функцији промоције Србије, као и награда жирија. Копаоник бизнис форум је добио признање за најбољу привредну манифестацију, а награду је примио председник Савеза економиста Србије Александар Влаховић.

Погледајте галерију слика
Strana:  početak  <<  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  >>  kraj
Samit ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava regiona
Kopaonik 2018
Партнер
Mastercard
Генерални спонзори
NLB
Blinking

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
11070 Нови Београд
Добрињска 11
11000 Београд
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs