Завршен је Копаоник бизнис форум 2012

18.12.16

Додела Повеље за изузетност

Након седнице Председништва Савеза економиста Србије која је одржана у четвртак  15.12.2016., на свечаном коктелу уприличена је свечана додела Повеље за изузетност проф. Мирољубу Лабусу, редовном професору Правног факултета у Београду и члану Председништва, за изузетан допринос у области економске теорије и политике и г. Миодрагу Бабићу, председнику компаније БНМ и дугогодишњем директору Хемофарма, за изузетан допринос у области пословне економије и менаџмента.

Погледајте галерију слика
23.11.16

Сарадња са Бечким економским форумом

Бечки економски форум (ВЕФ) и Савез економиста Србије (СЕС) потписали су у понедељак 21. новембра 2016. године у Бечу Меморандум о сарадњи, који предвиђа организовање самита Београдски разговори следеће године у главном граду Србије. ВЕФ, који броји 14 чланица, препознао је СЕС као важног и значајног партнера у организацији овог догађаја. Сарадња са Бечким економским форумом представља корак даље у правцу регионализације активности СЕС-а, што је један од његових основних циљева.

10.10.16

Поглед са врха

Храброст, амбиција, вера у себе, знање - само су неке од особина које треба да поседује свако ко жели да постигне успех, а постављање и остваривање реалних циљева је прави пут ка томе, главна је порука данашњег завршног панела Форума младих лидера Србије на којем су говорили успешни привредници из реалног и банкарског сектора у Србији.

На панелу "Поглед с врха - визија и стратешке одлуке на путу до врха", на тродневном скупу који су организовали Савез економиста Србије и Бизнис инфо група, под покровитељством Копаоник бизнис форума, било је речи о матрици вредности у организацији компаније и управљању људима, како препознати таленте и унапредити способности будућих лидера...

Прочитајте целу вест
Strana:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  >>  kraj
Kopaonik 2018

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
11070 Нови Београд
Добрињска 11
11000 Београд
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs

Партнер Форума

Mastercard

Златни спонзори

Postanska StedionicaEurobankINPAdvokatska kancelarija Aleksić

Сребрни спонзори

UOSRegionalni savet za saradnjuMK GroupBisnodeSberbank

 

Спонзори

Wiener StädtischeBanca IntesaTelekomAIK bankaDDOR Novi SadDelhaizeErste bankE&YSagaVojvodjanska banka - OTP banka Radijus VektorNetCastRocheEnergoprojekt

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Triglav osiguranjeIKEATelenorNBGP Properites-Crowne PlazaAddiko BankSAS InstituteHuawei

Медијски партнери

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NIN

Пријатељи

Raiffeisen FutureUniqa osiguranjePWCPrivrednikGenerali osiguranjeMedigroupBTANevskiAKS Fleet