Завршен је Копаоник бизнис форум 2012

02.12.16

XXIV Копаоник бизнис форум

Савез економиста Србије и Удружење корпоративних директора Србије, у партнерству са компанијом Mastercard, организују XXIV Копаоник бизнис форум. Овогодишњи форум биће одржан од 07-09. марта 2017. у Конгресном центру хотела Гранд на Копаонику. Ове године очекујемо преко 1000 учесника, уважених професора, државних званичника, чланова дипломатског кора, пословних људи, домаћих и страних инвеститора, представнике међународних финансијских организација. Последњих осам година концепцијски покровитељ форума је Председник Владе Републике Србије.

Централна тема Форума је:

Програм реформи за Србију: шта се може научити из прошлости и решења за будућност

Програм форума, његова структура и листа учесника биће објављени до 20. децембра ове године на сајту Савеза економиста Србије www.ses.org.rs. Пријава учесника почиње 9. јануара 2017. године.
Као организатори Копаоник бизнис форума, желимо да одржавамо и негујемо сарадњу између релевантних учесника и на тај начин понудимо  интерактивну платформу у склопу које постоји дијалог, расправа, размена мишљења и ширење стручних знања. Форум тежи да буде истински празник за економисте, сајам идеја,  као и својеврсни годишњи реалитy цхецк за креаторе економских политика. На крају Форума, презентоваћемо документ “Копаоник консензус”, који ће сублимирати најважније закључке тродневног рада и који ћемо упутити Влади Републике Србије и Народној банци Србије. То ће бити наш допринос креирању изводљивих и ефикасних политика у жељи да наставак економске транзиције Србије буде бржи и квалитетнији.

23.11.16

Сарадња са Бечким економским форумом

Бечки економски форум (ВЕФ) и Савез економиста Србије (СЕС) потписали су у понедељак 21. новембра 2016. године у Бечу Меморандум о сарадњи, који предвиђа организовање самита Београдски разговори следеће године у главном граду Србије. ВЕФ, који броји 14 чланица, препознао је СЕС као важног и значајног партнера у организацији овог догађаја. Сарадња са Бечким економским форумом представља корак даље у правцу регионализације активности СЕС-а, што је један од његових основних циљева.

10.10.16

Поглед са врха

Храброст, амбиција, вера у себе, знање - само су неке од особина које треба да поседује свако ко жели да постигне успех, а постављање и остваривање реалних циљева је прави пут ка томе, главна је порука данашњег завршног панела Форума младих лидера Србије на којем су говорили успешни привредници из реалног и банкарског сектора у Србији.

На панелу "Поглед с врха - визија и стратешке одлуке на путу до врха", на тродневном скупу који су организовали Савез економиста Србије и Бизнис инфо група, под покровитељством Копаоник бизнис форума, било је речи о матрици вредности у организацији компаније и управљању људима, како препознати таленте и унапредити способности будућих лидера...

Прочитајте целу вест
Strana:  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9

Генерални партнер

Atlantic

Партнери

IntesaVojvodjanska bankaGeneraliCrowne

Медијска подршка

TanjugRTS N1Nova EkonomijaDanas